Založ si blog

Klamár, farizeji a pochlebovači

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť rovnako ako Matovič. No taký postup Igor nezvolil po prvý krát. Stáva sa mu pomerne často, že niečo vymyslí, uvedie do života, no po tom, ako sa ukáže, že išlo o chybné riešenie, zvalil vinu na niekoho iného. Jeho póza spasiteľa Slovenska sa nedá poprieť. Pasuje sa však do nej hlavne zásluhou vlastných chýb, ktoré zvalil na plecia iného!

Rovnako sa opakuje aj konanie hlavných farizejov koalície, Sulík a Kollár už mnohokrát vyhlásili, že nebudú trpieť rozmary expremiéra, ale stále tak váhajú reálne urobiť! Pri sporoch dajú pokyn svojim pochlebovačom, nohsledom a prikyvovačom pokyn, aby sa hlasovania zdržali! Vedia, že fantazmagórie v parlamente prejdú a oni si zdanlivo zachovajú tvár. A tie ovce a barani bez svedomia tak urobia. Obdivuhodnú prácu urobil Matovič pri skladaní (nábore) svojho parlamentného klubu. Pozháňal, možno aj z ulice, ľudí bez svedomia, rozumu, slepo poslúchajúcich, ktorí za sľub koryta na štyri roky urobia, čo chce.

No dnes ma pobavil aj článok v Novom čase o kajúcnikovi Imrecem. Ten vraj vypovedal, že p. Fico si ich (Makóa a Imreceho) pozval na úrad s tým, že tam vyjadril podozrenie, že P. Kiska pri svojej kampani porušil zákony (o čom verejnosť hádam nepochybuje), Makó predložil dôkazy, ktoré to potvrdzovali a Fico dal p. Kažimírovi  pokyn, aby tieto nezrovnalosti preskúmal. Povedzte mi prosím, čo je na tom trestné? Dnes by pri takom podozrení všetci skončili v kolúznej väzbe a trčali tam roky. Matovič by sa s takými veru nemaznal.

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Hlúposť mocných z UEFA

24.06.2021

Množstvo fanúšikov celej Európy potešilo, že sa konečne uskutočnili majstrovstvá vo futbale. Organizátori turnaja sa rozhodli umožniť vidieť stretnutia väčšiemu množstvu divákov a tak sa tie uskutočňujú vo viacerých mestách. No nakoniec to však vzbudzuje dojem, že sa hladí skôr na záujmy niektorých silných krajín, ktoré dostali zjavnú výhodu. Najviac to vidieť v [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257808x
Priemerná čítanosť článkov: 5371x

Autor blogu

Kategórie