Založ si blog

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať!

A teraz si to poriadne zlízne!

Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, podobne „náhodou“ orientovaných v zmysle terajšej koalície, rovnako ako iní noví členovia mnohých inštitúcií, sa dalo predpokladať, že vyhlásia otázku za protiústavnú!

Ako som už písal, to nie je prekážka, referendom sa musia riešiť aj zmeny ústavy, teda je samo o sebe proti ústave. Ale referendum je vôľa ľudí a preto nad ústavou. Čo potvrdila v príhovore na TA3 samotná prezidentka, keď povedala (správne), že predčasné voľby môžu byť vyhlásené rozhodnutím poslancov NR alebo podpisovou akciou občanov. No odignorovali tých 600 tisíc voličov.

No zrejme ju poriadne prekvapila reakcia Matoviča, ktorý jej to tvrdo vytýka, čo určite nečakala. A nakydal jej poriadne! Miesto pochvaly si vypočula nadávky a dozvedela sa, že  ona je zodpovedná za marenie podpisovej akcie. Darmo teraz podáva ruku na zmierenie, maslo zostalo na jej hlave, ako na hlavých mnohých predtým, ktorí sa dali zatiahnuť do Matovičových hier a nepochodili tam.

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

Hlúposť mocných z UEFA

24.06.2021

Množstvo fanúšikov celej Európy potešilo, že sa konečne uskutočnili majstrovstvá vo futbale. Organizátori turnaja sa rozhodli umožniť vidieť stretnutia väčšiemu množstvu divákov a tak sa tie uskutočňujú vo viacerých mestách. No nakoniec to však vzbudzuje dojem, že sa hladí skôr na záujmy niektorých silných krajín, ktoré dostali zjavnú výhodu. Najviac to vidieť v [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257800x
Priemerná čítanosť článkov: 5371x

Autor blogu

Kategórie