Založ si blog

Dostať prasce od válova

je ťažká vec, čo mi dosvedčia chovatelia. Nenasýtené svinky sa po nasypaní žrádla do koryta budú tlačiť, aby boli čo najbližšie a mohli sa dobre nažrať. Budú na seba kvičať, skákať si po chrbte, dokonca sa aj pohryzú. Len aby sa in niečo ušlo, nakoniec sa vedľa koryta zrovnajú a žerú, až im za ušami praská.

To je práve problém našej novej demokratickej, spravodlivej a transparentnej vlády. Darmo jej viacerí členovia vykrikujú, že nebudú podporovať to alebo ono, že to nedopustia a radšej sa  moci vzdajú! Hahaha! To sa môžeme iba zasmiať. Stačí naznačiť, že sa im už z válova nič neujde a vrátia sa naspäť medzi ostatné a postavia sa pekne k žrádlu. To, že si narobil u úst splachovacie zariadenie na fekálie, že otvorene a nehanebne klamú svojich voličov, im je úplne jedno. Hlavne teraz, keď sa tam ocitne možno 12 miliárd nových  €, ktoré sú lákadlom a možnosťou, aká sa tak skoro nezopakuje!

Koľkokrát páni Sulík a Kolár spolu so slečnou Remišovou verejne vyhlásili, že nebudú podporovať nápady a výpady p. Matoviča? A čo sa stalo? NIČ!! Stačilo im jemne naznačiť, že odchodom z vlády sa im stratí možnosť podieľať sa na čerpaní peňazí a okamžite sú späť. Posledná hláška p. ministra financií, že nepotrebuje podporu svojich koaličníkov, lebo sa môže spojiť s novými fašistami, ktorí sú viac vlasteneckí, to už hádam prekročilo všetky medze!

Oháňať sa argumentom, že dostali mandát na 4 roky, je ťažkou demagógiou, koľko predčasných volieb sa za posledný rok konalo v Izraeli? Čo tak parlamentný boj v Taliansku? Považuje tieto krajiny niekto za nelegálne riadené? No v Tel Avive so hádam s demokraciou trochu kríva, ale aj tak!

Posudzovať Ústavným súdom, či skrátenie volebného mandátu nie je protiústavné? Samozrejme, že je. Ale to je akýkoľvek zásah do ústavy!! Napríklad aj zastropenie dôchodkového veku, veď to predtým v zákone republiky nebolo, teda každá zmena ústavy  je protiústavná. Za tým bojom je evidentná snaha udržať sa pri koryte za každú  cenu, len aby sa mohli nažrať a robiť tak čo najdlhšie!

Nehanbia sa na to zneužívať aj pandémiu a potajomky, potichučky, skryto, len nech o tom nik nevie a nezarazí nám to! Pozývajú k válovom ďalšie prasiatka, (výmeny riadiacich pracovníkov v rezortoch) niektorým sliepočkám podsýpajú tzv. pandemickú kompenzáciu, (333 € na dieťa sociálne odkázané, teda nie na tie, ktoré boli opatreniami vlády zasiahnuté! Čo sa teda bude týkať najmä Rómov, to pár tisíc hlasov sa vo voľbách môže hodiť!!!)

Vyrábať z krajiny policajný a udavačský štát, kde bez dôkazov, len na základe udania, sú občania zbavovaní slobody a práv, izolovaní a nútení priznať aj to, čo neurobili?! Hrozbou policajného teroru zastrašovať opozíciu, ba dokonca, či hlavne, aj svojich prívržencov? Ani komunisti po prevrate 1948 to neurobili tak rýchlo a tak dokonale!!  Ľudia si už začínajú uvedomovať, kam vlečie vláda MatoHeger našu krajinu, ale oni bránia slobodnému prejavu ich vôle.

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257809x
Priemerná čítanosť článkov: 5371x

Autor blogu

Kategórie