Založ si blog

Klamári, klamári! !

Možno niekomu padne do oka podobnosť s názvom jednej filmovej komédie, ale žiaľ, tu ide o smutnú skutočnosť. Otvorene vyslovené nepravdy, nie omyly, sa stávajú hlavnou zbraňou politického boja u nás, ale aj vo svete!!

Expremiér, terajší minister všetkých vecí, nemá hanbu sa postaviť pred kamery a otvorene luhať celému Slovensku! Keď sa mu nepodarilo glorifikovať sa ako spasiteľ národa, pokúsil sa klamstvom zvaliť vinu na niekoho iného. Je jeho nehoráznou drzosťou tvrdiť, že on nepozná podmienky zmluvy s Ruskom ohľadne Sputnika. Veď celý prípad začal tým, že si vakcínu objednal v Moskve bez schválenia vládou, a neváhal si urobiť promo ma letisku v Košiciach!.

Do akej miery bol do celého namotaný bývalý minister Krejčí, nie je podstatné!

Matovič bol predsedom vlády a ako taký mal zodpovednosť za celé jej konanie! Hodiť to na svojho podriadeného bolo svinstvo a zbabelosť.

Čo ho sprevádza aj pri ďalších krokoch. Opätovné vyjadrenie, že nevie, kto zmluvu podpísal, že nepozná jej podmienky, že jej nezaplatenie má na svedomí MZ, je bohapustým výmyslom! Staré krčmové pravidlo hovorí, kto rozkazuje, ten platí! Sputnik objednal a doviezol Matovič, teda to má aj uhradiť, tým skôr, že dnes je ministrom financií!! No Igor nám to bude aj naďalej verejne tvrdiť!!! On nič, on muzikant, to urobil niekto iný!!

Iným podobným prípadom je Ukrajinská kríza. Obviňovať Rusko, že presuny vojsk na svojom území sú provokáciou, obviňovať ich u eskalácie napätia v oblasti, je jednoducho nehoráznosť. Veď ktoré krajiny presúvajú svoje jednotky do Pobaltia, na Ukrajinu a iné nemenované okolité štáty? Náš minister obrany si v televízii povie, že je legálne presúvať armády po území iných krajín, pokiaľ ide o vojenské cvičenie, no nevie povedať, kto a kde sa ide cvičiť! Nechce ani špecifikovať, koľko vojakov USA pôsobí na našom území, vieme len, že posádka v Martine má veliteľku ženu, čo sa objavilo v RTVS. Asi verí, že sme všetci barani!

No Rusi by museli byť blázni, nepoučiteľní, keby sa na prípadnú vojenskú intervenciu na svoje územie nepripravili. Už tak konali v roku 1941.

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257807x
Priemerná čítanosť článkov: 5371x

Autor blogu

Kategórie