Založ si blog

Hajzelpapier, alebo nie len chlebom je človek živý!

Urazená ješitnosť, frustrácia z nepochopenia, sklamanie zo straty dôvery, priviedli nášho najlepšieho premiéra opäť ku geniálnym riešeniam, ktorými dokáže otráviť občana. Keď pár reštaurácií si dovolilo otvoriť napriek zákazu svoje interiéry,  urazený zobral záchranné koleso všetkým a zakázal všetky vonkajšie terasy, do ktorých majitelia investovali nemalé prostriedky, len aby si zabezpečili ako taký príjem. Nechal topiacim sa iba povestnú slamku, predaj cez okienko. Na ako dlho? Teraz sa ohlásili predajcovia malých obchodov s poukázaním na diskrimináciu, lebo reťazce ich tovar môžu predávať, no oni prichádzajú o obživu. Náš génius našiel riešenie, zakáže ten tovar aj veľkým. To, že prídu o príjem aj tí, čo sa následne prejaví aj na znížených odvodoch, nie je dôležité. Čo to však spôsobí obyčajným občanom?

Veď ak sa vám vybijú baterky v ovládači, proste nebudete pozerať televíziu! Veď ten program aj tak za nič nestojí, vysielajú samé reprízy a vianočné filmy už poznáme naspamäť! Aspoň sa budete viac venovať svojej rodine.

Vypália sa vám aj žiarovky, ak to bude v kúpeľni či na záchode, premiestnite si tam tie z obývačky, tam si svieťte sviečkami! Že ich nemáte, v Tesku nekúpite? Existuje síce potravina ako je sviečková, ale tam sa tie klasické nepoužívajú! Seďte po tme alebo použite tie z adventného venca, máte tam štyri!

Roztrhli ste si pančucháče, načo sú vám, aj tak budete sedieť doma a postačia vám staré tepláky. Nájsť podobných príkladov nie je ťažké. Zrušiť Vianoce aj Nový Rok, to je ono! Podarilo sa zlikvidovať Veľkú Noc či Dušičky, premiér musí byť predsa dôkladný, riadi sa zásadou čím horšie tým lepšie!“

No čo keď sa minie toaletný papier? Nastriháte si noviny, no ani tie sa nebudú predávať! Potom si budeme utierať zadky na indický spôsob, vedierko vody a rukou zmyť exkrementy? Urobte teda nákup a zabezpečte si potrebný počet roliek na mesiac!

Že svojimi rozhodnutiami likviduje obchod, ekonomiku, dokonca aj štát?! To mu nevadí, zadĺži Slovensko na desiatky rokov, no a čo, deti to budú splácať. No ako sa mu to splatí po uplynutí jeho vlády, či už riadne alebo predčasne?  Pán Kolár si už zvyká na pohľad na svet spoza oceľových tyčí, ak neurobí  v krátkom čase spolu s ostatnými koaličnými politikmi, ktorým ešte zostal trochu zdravý rozum, a prezidentkou krok na zastavenie toho šalenia, môžu im to urobiť nahnevaní ľudia!!!

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257828x
Priemerná čítanosť článkov: 5371x

Autor blogu

Kategórie