Založ si blog

Kam ideš, Slovensko?

Ľudia, prosím Vás, otvorte oči, vari nevidíte, kam smeruje našu krajinu Igor Matovič.?! Ako ju pretvára na totalitný, policajný a diktátorský štát? Zastrašovaním, represáliami a donucovaním si presadzuje svoje! A neprestane, kým to nedosiahne!!

Ochorenie na Covid zneužíva na vyvolanie paniky a strachu medzi obyvateľmi, mení ich na poslušných, hluchých a slepých barančekov, ktorí zo strachu urobia čokoľvek! Neprešlo mu druhé celoslovenské testovanie, tak zobral vzdelávanie za rukojemníka a bude znovu nútiť, aby sa tí, čo chcú, aby sa ich deti vzdelávali, dali opäť a pravidelne testovať. Pričom je jasné, že AG testy nie sú presné, no a dokonca, tým, ktorí sú pozitívne testovaní, nevie dať žiaden liek, okrem karantény, našťastie skúsenosť ukazuje, že choroba po čase ustúpi aj sama. No jeho deti budú do súkromnej školy chodiť, vymohol pre ne výnimku a zaplatí testy. Nie je to náhodou papalášstvo?

Vydiera aj svojich koaličných partnerov, ako ukazuje voľba GP, ak nezvolia jeho kandidáta, odsúva rokovania v parlamente o iných aj dôležitých veciach, pod krkom ich drží svojou rezignáciou, no a opustiť koalíciu im nedovolí strach zo straty korýt. Nemajú obavy z vlády Fica či Pellegríniho, ale z toho, že už nebudú ťažiť z ekonomiky oni. Strachom ovláda políciu, súdnictvo či prokuratúru. Jasne ukázal, že nik si nesmie byť istý svojou pozíciou, zostane, ak sa bude riadiť Igorom a poslúchať Igora. Ak nie, bude obvinený, zatvorený. To, že sa mu nič nedokáže a súd ho nebude vedieť odsúdiť!? Po pár mesiacoch to už nikoho nebude zaujímať! Začínajú politické procesy ako v 50.  rokoch. Vidíte nejaký rozdiel medzi prípadmi M. Jankovskej a M. Horákovej?! JA iba v tom, že dnes nemáme trest smrti. Obe po dlhých mesiacoch hladovania a týrania sa nakoniec priznajú!! No prečo rovnako rozhodne nie sú stíhaní Kollár, Krajniak, či sám Matovič, ktorí pripustili kontakty ako s Kočnerom, tak i novou obeťou Haščákom?! Kde sú dnes niekdajší vyšetrovatelia či prokurátori dozorujúci hospodárenie a dane p. Matoviča, už nik nezistí!

Ohromne využíva osvedčené ideologické heslá: „Kto nie je s nami, je proti nám!. 100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou!“ Viete, kto ich používal? Režimy, ktoré to boli však mali v tom čase viac ako 90 % podporu obyvateľstva, no čo má Igor? Klesol na 16?! No drží si moc a bude ju zneužívať, pokiaľ mu to národ dovolí!

 

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257430x
Priemerná čítanosť článkov: 5363x

Autor blogu

Kategórie