Založ si blog

Bohovia (vláda) sa museli zblázniť! !!

 

Opatrenia, ktoré včera vyhlásil náš pán premiér, sú buď šibnuté alebo nesmierne prefíkané. Pravdepodobne sú, ako všetko tej vlády, kompromisom medzi šialenými radikálmi a mysliacimi umiernenými.

  1. celoplošné testovanie

Čo tým získame? Budeme viac-menej vedieť kde a koľko máme postihnutých. No pri doterajších výsledkoch odhalených, ktorý sa pohybuje medzi 15 až 20 %, počet odhalených bude niekde medzi 750 000 až jeden milión. Čo s nimi? No predsa do karantény!!! A čo osoby žijúce v spoločnej domácnosti? Mali by ísť predsa tiež!! No ak budú mať negatívny test, platí na nich výnimka a môžu sa pohybovať po krajine bez obmedzení. Jedno je isté, podarí sa zlomiť krivku, no zjavne iným smerom, teda hore, čo číslo bude ohromujúce. No pozor, pri druhom testovaní už môže klesať, Niektorí sa môžu aj uzdraviť, to bude ešte markantnejšie po druhom, kde by už pokles v percentách mal byť výrazný, lebo predpokladám, že už všetci pozitívni budú pochytení a nové prípady nebudú pribúdať. Že ich bude milión a ekonomika štátu bude v ruinách, nikoho netrápi).

  1. obmedzenie vychádzania

Opatrenia majú toľko výnimiek, že sú zjavne kompromisom medzi prúdmi v koalícii. Výsledok teda pôsobí podľa porekadla: Vlk sa nažral, koza zostala celá!

Vynechajme protiústavnosť toho kroku. Pozrime sa na nezmyselnosti. Teda na výnimky, ktoré z toho opatrenia robia zdrap papiera!

Bez obmedzení sa môže vychádzať v čase od polnoci do 4 hodiny rannej! Teda v čase, keď normálni ľudia spia, v čase nočného kľudu! Kto by sa kam valil? Jedine sa môžu ísť nakazení vyvetrať, buchotaním po schodoch rušiť susedov.

Z domu môžu ísť do zamestnania. Potom sa to týka len školákov a dôchodcov! Pracovať sa bude môcť! No čo sa za tým skrýva? Vláda nezastavila ekonomiku, no urobila opatrenia, aby si nik nemohol nárokovať na nejaké kompenzácie! Veď im robiť nik nebráni!!!  Herci, športovci, kultúrni pracovníci, obchodníci, nech sa páči, choďte do roboty, to že nemáte divákov či zákazníkov, už nie je náš problém!

Možno ísť na testovanie, ale nie k lekárovi? Na ošetrenie, rehabilitácie či iné? Veď kam by aj chodili, iné choroby v krajine nemáme, jediné je Covid, že umriete na klasické postihnutia, to sa do štatistiky neráta!

Môžete vyvenčiť psa, 100 metrov v okolí domu, teda odpady sa budú hromadiť pod oknami, ak je cvičisko pre psov Ďalej, nesmieš tam ísť,

No aj uzavretie do izolácie sa už v minulosti realizovalo, V morovej epidémii v 17. storočí Zatĺkali okná o dvere domov, kde sa objavila nákaza a nechali všetkých obyvateľov dnu, kto prežil, mal prirodzenú imunitu, no zomreli desiatky aj nenakazených, na hlad, či následky izolácie. Tak by si to Igor predstavoval. Pozatvárať ľudí doma, aby nemohli vyjadriť svoje postoje a názory. Aj v tej oblasti je naša vláda fantastická, čo trvalo komunistom po februári 1948 niekoľko rokov, urobil Matovič za pár mesiacov. Teda čistky, politické súdy a výmenu funkcionárov za svojich pochlebovačov, síce bez skúseností a znalostí, ale verných!

 

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257428x
Priemerná čítanosť článkov: 5363x

Autor blogu

Kategórie