Založ si blog

Ako ďalej, pán Fico?

Pre chod krajiny je nevyhnutné mať kvalitnú opozíciu, najmä pri vláde, ktorá je zmätočná, paranoidná a odborne neskúsená. Dôležitým článkom teda je SMER. No ten čelí problémov v personálnej oblasti. Objavil sa konflikt pri boji o vedenie strany.

Fico kontra Pellegríni.

Nik neupiera zásluhy p. Fica o vznik, rozvoj a formovanie strany ako aj krajiny (nech sú názory na to akokoľvek rozporné). No teraz by sa mal vážne zmyslieť, čo urobí!! Mal by sa vzchopiť ako človek, muž i politik a uvedomiť si, čo je pre Slovensko i SMER nevyhnutné. Nesprávať sa ako malý urazený chlapec, ktorému berú hračku. Tu ide o niečo iné!! Nie je vhodné trucovať a kopať okolo seba, mal by si uvedomiť, že proste

prišiel čas. Treba odstúpiť!

Ak už nedokázal bojovať vtedy, keď to bolo treba, nechal pod nátlakom verejnosti padnúť svojich blízkych spolustranníkov, len aby zachoval  svoju pozíciu. Aj jeho prejav pri podávaní demisie, falošný úsmev a poklepkanie na plece prezidenta, mu ohromne ubral na podpore verejnosti. Ten fakt sa riadne podpísal na výsledkoch tohto ročných volieb. Tie predsedovi jasne ukazujú, kde je názor voličov.

Róbert získal 243 463 preferenčných hlasov, no výrazne ho porazil Peter, ktorý ich má 413 558, no má aj podporu p. Rašiho, tretieho muža SMERu s podporou 154 772 voličov. Celkom tí dvaja majú za sebou 568 277 Slovákov a Sloveniek!!

Zachová sa teda Fico ako prezieravý a rozvážny človek, alebo sa splašene bude silou mocou, zubami nechtami držať svojej funkcie!?  Pripustí rozpad svojej dlho budovanej strany a zostane mu necelá tretina podporovateľov a zanedbateľný hlas?!!!

Alebo sa zachová ako muž a podporí pozíciu Pellegríniho a dá na vedomie občanom, že silná opozícia existuje a treba s ňou počítať???

Kolektívna vina a rovnaký meter

14.03.2022

Štvavá kampaň proti ruským občanom na celom svete, ho hlavne proti športovcom tej krajiny je bezprecedentným porušením prvého pravidla demokracie. To hovorí: Všetci ľudia, bez ohľadu na pohlavie, národnosť, rasu či náboženstvo, sú si rovní. Majú rovnaké práva aj povinnosti! Vylúčenie postihnutých Rusov a Bielorusov z Paralympijských hier v Pekingu, je toho [...]

Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

07.07.2021

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať! A teraz si to poriadne zlízne! Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, [...]

Klamár, farizeji a pochlebovači

03.07.2021

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 257709x
Priemerná čítanosť článkov: 5369x

Autor blogu

Kategórie