Z. Č. : Zožer, čo si si navarila!

7. júla 2021, karoldakar, Nezaradené

Prezidentka v dnešnom komentári k rozhodnutiu ÚS sa ukázala v skutočnom svetle. Bábka v rukách koalície, bez svedomia a ochotná poslúchať!

A teraz si to poriadne zlízne!

Na zjavné želanie I. Matoviča podala na preskúmanie referendovú otázku, pričom vedela, ako to dopadne. No nečakala, že ju jej verný podporovateľ tak odmení! Po vymenovaní nových členov ÚS, podobne „náhodou“ orientovaných v zmysle terajšej koalície, rovnako ako iní noví členovia mnohých inštitúcií, sa dalo predpokladať, že vyhlásia otázku za protiústavnú!

Ako som už písal, to nie je prekážka, referendom sa musia riešiť aj zmeny ústavy, teda je samo o sebe proti ústave. Ale referendum je vôľa ľudí a preto nad ústavou. Čo potvrdila v príhovore na TA3 samotná prezidentka, keď povedala (správne), že predčasné voľby môžu byť vyhlásené rozhodnutím poslancov NR alebo podpisovou akciou občanov. No odignorovali tých 600 tisíc voličov.

No zrejme ju poriadne prekvapila reakcia Matoviča, ktorý jej to tvrdo vytýka, čo určite nečakala. A nakydal jej poriadne! Miesto pochvaly si vypočula nadávky a dozvedela sa, že  ona je zodpovedná za marenie podpisovej akcie. Darmo teraz podáva ruku na zmierenie, maslo zostalo na jej hlave, ako na hlavých mnohých predtým, ktorí sa dali zatiahnuť do Matovičových hier a nepochodili tam.