Klamár, farizeji a pochlebovači

3. júla 2021, karoldakar, Nezaradené

Je zjavné, že každému objektívne mysliacemu človeku dôjde, že píšem o našej fantastickej vláde. Expremiér a minister Matovič napadol po prevalení problémov pri dopingu očkovania svojho ministra! Ak si niekto z verejnosti myslí, že by p. Lengvarský predložil návrh, ktorý by nebol, ak už nie priamo z Igorovej hlavy, tak aspoň s jeho požehnaním, tak by sa mal dať liečiť rovnako ako Matovič. No taký postup Igor nezvolil po prvý krát. Stáva sa mu pomerne často, že niečo vymyslí, uvedie do života, no po tom, ako sa ukáže, že išlo o chybné riešenie, zvalil vinu na niekoho iného. Jeho póza spasiteľa Slovenska sa nedá poprieť. Pasuje sa však do nej hlavne zásluhou vlastných chýb, ktoré zvalil na plecia iného!

Rovnako sa opakuje aj konanie hlavných farizejov koalície, Sulík a Kollár už mnohokrát vyhlásili, že nebudú trpieť rozmary expremiéra, ale stále tak váhajú reálne urobiť! Pri sporoch dajú pokyn svojim pochlebovačom, nohsledom a prikyvovačom pokyn, aby sa hlasovania zdržali! Vedia, že fantazmagórie v parlamente prejdú a oni si zdanlivo zachovajú tvár. A tie ovce a barani bez svedomia tak urobia. Obdivuhodnú prácu urobil Matovič pri skladaní (nábore) svojho parlamentného klubu. Pozháňal, možno aj z ulice, ľudí bez svedomia, rozumu, slepo poslúchajúcich, ktorí za sľub koryta na štyri roky urobia, čo chce.

No dnes ma pobavil aj článok v Novom čase o kajúcnikovi Imrecem. Ten vraj vypovedal, že p. Fico si ich (Makóa a Imreceho) pozval na úrad s tým, že tam vyjadril podozrenie, že P. Kiska pri svojej kampani porušil zákony (o čom verejnosť hádam nepochybuje), Makó predložil dôkazy, ktoré to potvrdzovali a Fico dal p. Kažimírovi  pokyn, aby tieto nezrovnalosti preskúmal. Povedzte mi prosím, čo je na tom trestné? Dnes by pri takom podozrení všetci skončili v kolúznej väzbe a trčali tam roky. Matovič by sa s takými veru nemaznal.