Vodu káže, víno pije! !

13. decembra 2020, karoldakar, Nezaradené

Už len vari pár zaslepencov s klapkami na očiach, ktorí buď nevedia, pre mentálne nedostatky, alebo nechcú, zo strachu o stratu koryta, nevidieť, kam sa ženie naša krajina. Igor Matovič, ktorý nás roky  v parlamente presvedčoval o svojich komických až šašovských schopnostiach, sa riadením osudu (a totálnej propagande médií) stal premiérom krajiny, kde podľahol svojej Mesiášskej a bohorovnej predstave o mužovi zachraňujúceho celý národ. To je síce smutné, ale možno pochopiteľné.

No úplne nezmyselný je rozdiel medzi predvolebnými sľubmi a jeho terajším konaním.

Sľuboval čestnosť, otvorenosť, transparentnosť a vládu vstupujúcu do učebníc.

No zaviedol totalitný, diktátorský a autoritatívny režim, kde každý s iným názorom, ako je jeho, sa stáva triednym nepriateľom. Obnovil politické procesy, kde jediným a hlavným obvinením je známosť s Kočnerom a teraz s Haščákom.

No že rovnakým sa prehrešil aj jeho minister Krajniak sa totálne ignoruje! Že bol aktívnym účastníkom GORILY, nikomu nevadí. Že p. Kolár aspoň 4 krát porušil dobré mravy, ak už nehovoríme o zákone! Že on sám sa ukázal ako papaláš a svojim deťom vytvoril iné lepšie podmienky na život, ako ostatným?! Príkladov je viac ako dosť. Stačí spomenúť transparentnosť nákupu prvých AG testov, veď o celej veci vedelo iba pár ľudí, dokonca ani prezidentka republiky nie. No kritika do vlastných radov neprichádza!

Možno by sa to dalo ignorovať, lebo ľudia sú všelijakí. No ON na tom založil svoju predvolebnú agendu, získal tak hlasy voličov, ktorí naozaj dúfali v zmeny!! Zmenou Ústavy sa chystá si posilniť postavenie a zabetónovať sa pred prípadným odvolaním, aj za cenu potláčania občianskych a dokonca aj ľudských práv!!

Prejde mu to?