Plošné testovanie

18. októbra 2020, karoldakar, Nezaradené

 

Náš pán premiér prišiel s nápadom, zrealizovať celoslovenské plošné testovanie obyvateľov na Covid 19.  Odvážny a zaujímavý nápad, no čo nám prinesie?! Predpokladajme, že sa akcia naozaj podarí uskutočniť. Čo zistíme? Presný počet postihnutých chorobou!! A čo potom?

Podľa doterajších skúseností je asi desatina vzoriek pozitívnych. Teda ak urobíme testy všetkým obyvateľom v krajine, zistíme, že tu máme 550 000 nakazených! No tí tu pravdepodobne už sú!

Čo bude ďalší krok?! No predsa dáme ich do karantény!! Aj s rodinnými príslušníkmi! V priemere jednu rodinu tvoria traja členovia, to už sme izolovali milión 650 tisíc ľudí! No treba izolovať aj najbližšie kontakty, nech sa každý v posledných dňoch stretne so štyrmi, potom máme  v karanténe celé Slovensko, lebo by sme mali uzavrieť doma 6 600 000 občanov, to je viac ako ich tu vlastne máme!!! Teda na druhý deň

po testoch sa ocitne uzavretých každý. Nebude v práci NIK!!!

A máme ten Igorov vysnívaný BLOCKAUT, teda vypnutie. No kto bude robiť? Doma budú pekári, predavači, energetici, vojaci, policajti či lekári!!! Nebude mať ani kto vykonať kontrolné testy po 5 dňoch!!!

To chce naša najlepšia učebnicová vláda? Prečo sa tak vášnivo snažia o ekonomickú likvidáciu krajiny, čo tým môžeme získať, kto tým môže získať?! Predsa liek na víru nemáme, liečenie postihnutým nebude mať  kto poskytnúť, nebudú potraviny ani energie a nastane bieda, akú si ani nevieme  predstaviť. Vie to aj pán Matovič? Pochybujem, ten si len užíva moc, bez ohľadov na následky.