Aký pán, taký krám

15. augusta 2020, karoldakar, Nezaradené

Pozrel som si včera voľbu Miss 2020, nie že by ma to nejako zvlášť zaujímalo, ale naozaj som v ponuke nič lepšie nenašiel. Podľa upútaviek  na program, som veľa neočakával, ale to čo som videl, ma teda poriadne sklamalo!

Už pri prvom vystúpení predsedu komisie a riaditeľa súťaže som prežil prvý šok. Chlapec pôsobil nevyrovnane, neskúsene, bezpohlavne, akosi nedokončene. Určite nemal osobnosť a v žiadnom prípade nepôsobil reprezentačne, čo by som u takej súťaže očakával.

Podobne dopadli aj dievčatá, ktoré vyhrali prvé tri miesta. To, že to budú beznádejne chudé osoby, som očakával. ale že budú celkom bez charizmy, osobnosti a pôvabu, ma poriadne zaskočilo. Dá sa povedať, že koľko ľudí, toľko chutí! Ale predsa.

Druhá podmiska s výrazne anatomickou postavou, mala ostro vystupujúcu spodnú sánku a z profilu pôsobila veľmi nepríjemne.

Prvá vicemiss bola na tom o poznanie lepšie, ale výrazne vystupujúce lícne kosti a akési vrásy pod nimi nestihli zakryť ani dlhé vlasy. Neoslnila ma ani víťazka.

Bolo to skoro tuctové dievča, s asymetriou tváre, nepekným úsmevom a niečím rušivým v prejave. Ak nás budú tieto dievčiny reprezentovať v zahraničí, obávam sa, že Slovensko stratí povesť o najkrajších dievčatách, ktorou sa doteraz hrdilo.