Plagiátori!

17. júla 2020, karoldakar, Nezaradené

 

V poslednom čase sa veľmi často spomínajú prešľapy našich čelných politických predstaviteľov pri ich záverečných vysokoškolských prácach. Ide hlavne o nesprávne citovanie zdrojov, teda o plagiátorstvo, po našom jednoducho opisovanie.

Mne nevadí ani tak, že sa dopustili takej hlúpej chyby. Súhlasím s názorom, že titul inteligenciu nepridá! No čo mi poriadne vadí, je skutočnosť, že to vyčítali p. Dankovi! V predvolebnej kampani sa všetky terajšie vládnuce strany obúvali do koalície, vyčítali im pochybenia, či už skutočné alebo vymyslené. No získavali prívržencov hlavne tým, ako sa dušovali, že oni budú iní, ako budú konať čestne a transparentne. No stačilo 100 dní a kde sú tie sľuby?   Nie jeden politik, ale hneď traja čelia obvineniu z opisovania! No terajšia vládna koalícia ani v tom nie je jednotná. Pri p. Kollárovi im to ohromne vadilo, žiadali, aby vyvodil zodpovednosť a odstúpil, teraz to po svojich podvodníkoch už nežiadajú!!!

No čo mňa až doslova uráža je diplomovka pána ministra školstva, ktorá má gramatickú chybu už v názve práce na titulnej strane!!!

Ľudia, otvorte už konečne oči, to je vláda odborníkov a čestných ľudí, to nám má vládnuť celé štyri roky?